Conducatorii deceptiei Ligii 1 au disecat parcursul slab al echipei in prima parte a sezonului, insa singura masura certa a fost pastrarea cuplului Talnar - Dinu pe banca tehnica.

Cel mai negru parcurs din ultimii zece ani in prima parte
Conducatorii deceptiei Ligii 1 au disecat parcursul slab al echipei in prima parte a sezonului, insa singura masura certa a fost pastrarea cuplului Talnar - Dinu pe banca tehnica.

Cel mai negru parcurs din ultimii zece ani in prima parte a sezonului i-a reunit pe sefii dinamovisti intr-o sedinta ce se anunta de foc. Ratarea grupelor Ligii Campionilor, a unui parcurs cat mai lung in Cupa UEFA si doar locul 6 in Liga 1 pareau a duce la masuri majore.


PACIFISTI. Dupa mai bine de patru ore de discutii, actionarii "cainilor" au hotarat ca, momentan, sa nu se ia nici o decizie capitala vizavi de jucatori si de actualii tehnicieni. "La sedinta s-a discutat despre calendarul de pregatire al viitorului sezon, despre buget si alte detalii. Toti actionarii i-am reconfirmat pe Cornel Talnar si pe Cornel Dinu, desi nimeni nu a pus problema plecarii lor. Au experienta, dar si o mare responsabilitate", a declarat presedintele Nicolae Badea. Un alt conducator, Vasile Turcu, a precizat: "Raman la parerea ca avem cel mai bun lot din tara. Am stabilit la intalnire ca nu va pleca nici un jucator, iar de la anul o luam de la capat. Dinamo nu si-a spus ultimul cuvant. Totusi, daca pentru Claudiu Niculescu si Danciulescu vor fi oferte, vom  discuta, ei facandu-si datoria fata de club".


IN TAINÃ…. Alte doua subiecte, bugetul si revenirea printre investitori a lui Gigi Netoiu, s-au rezolvat doar pe jumatate. Este vorba despre banii care vor fi investiti pentru sezonul de primavara, anume 4 milioane de dolari, care vor fi directionati exclusiv pentru intarirea lotului. In ceea ce-l priveste pe Netoiu, discutiile au fost amanate. In schimb, surse din club sustin ca inca se mai spera in aducerea la echipa a lui Razvan Lucescu, totul discutandu-se in taina. "Este posibil sa facem surprize suporterilor", a declarat unul dintre actionari.


Si Lazio il vrea pe LobontFosta adversara a "cainilor" din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, Lazio Roma, este decisa sa inainteze o oferta in aceasta iarna pentru goalkeeperul Bogdan Lobont. Oficialii italieni ar dori astfel sa gaseasca o solutie de a-l inlocui pe veteranul Ballotta, mai ales ca argentinianul Carizzo inca nu si-a rezolvat problema naturalizarii. "Se tot insista pe plecarea lui Lobont, dar asta nu se va intampla.De cate ori sa mai repet?", a declarat presedintele executiv al campioanei, Cristi Borcea. Lobont mai este dorit de Benfica Lisabona si de alte doua grupari din Anglia.


Probleme printre actionari?Presedintele executiv al ros-albilor, Cristi Borcea, insista pentru revenirea printre actionari a lui Gigi Netoiu, solutie care nu este impartasita de majoritatea actionarilor, unul dintre oponenti fiind, sustin surse din club, Vasile Turcu. Desi cei doi au lasat impresia ca se inteleg destul de bine, se pare ca influenta si trecutul "Comandantului" in "Stefan cel Mare" nu sunt acceptate de Turcu. Un cuvant greu in acest sens va avea presedintele CA, Nicolae Badea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.