Traiam cu impresia ca Ramona Badescu nici nu poate sa respire in rochiile alea atit de strinse pe trup pe care le poarta la emisiunea „Noaptea erorilor" de pe Antena 1.

Am avut insa surpriza sa aflu ca poate nu doar sa respire, ci si sa vorbeasca. De pilda, am auzit-o glumind cu unul dintre reporterii Antenei, Adi si nu mai stiu cum: „Adi, da-mi si mie niste bani!". Replica lui Adi? „Cere-i lui Dan Negru!". Cu alte cuvinte, gluma, gluma, dar nu asa trebuie procedat. Adevarata arta e sa-i faci sa-ti dea bani fara sa le-o ceri explicit. Sa mai lase si Ramona Italia aia si sa stea mai mult prin Romania. O sa invete in doi timpi si trei miscari toate subtilitatile de la colegele de breasla.

Raminem tot la bani, fiindca mi-a atras atentia o stire pe care am tot vazut-o, recent, pe diverse posturi tv.

Cuplurile cu casnicii vechi de 50 de ani au primit de la stat, ca premiu, niste bani. Evident ca diversi batrinei s-au incaierat la coada la premiu, insa nu asta m-a ingrijorat cel mai tare, ci altceva. Anume ca e foarte posibil ca multe casnicii durabile sa se fi dus naibii tocmai din cauza acestei recompense banesti. In mod sigur, odata ajunse acasa, multe cupluri longevive s-au luat de par de la banii aia. Cu care batrinelele au vrut sa cumpere vinete pentru zacusca si varza pentru murat, iar batrineii - televizor.

Pe HBO s-a redifuzat, de curind, filmul ala american in care Marcel Iures joaca un terorist sirb.

Ce e misto in aceasta productie e ca, atunci cind cica vorbeste sirbeste, Iures o arde, de fapt, pe romaneste. Si cind te gindesti ca mult mai simplu pentru toata lumea ar fi fost sa fie terorist roman. Si sa vorbeasca, normal, ca la Budapesta, in ungureste.