Scandalul de coruptie in care este implicat de cateva luni conglomeratul industrial Siemens, se extinde de asemenea si asupra diviziei de telefonie a grupului (ICM) din Elvetia, potrivit revistei Spiegel, informeaza AFP si citat de NewsIn. "Un total
Scandalul de coruptie in care este implicat de cateva luni conglomeratul industrial Siemens, se extinde de asemenea si asupra diviziei de telefonie a grupului (ICM) din Elvetia, potrivit revistei Spiegel, informeaza AFP si citat de NewsIn. "Un total de 250 de plati suspecte, in valoare de 26 milioane de euro, au fost facute intre 2002 si inceputul anului 2006 de catre o filiala elvetiana a grupului Siemens", potrivit Spiegel. "Divizia de telefonie mobila a grupului (ICM) Siemens este implicata", potrivit Spiegel, care se bazeaza pe un raport inca nepublicat al firmei de audit KPMG.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.