Biroul Politic al Partidului Conservator (PC) a decis, ieri, ca lucrarile Congresului national al formatiunii vor avea loc pe 27 ianuarie, si nu pe 20 ianuarie, asa cum fusese stabilit initial, a declarat purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan
Biroul Politic al Partidului Conservator (PC) a decis, ieri, ca lucrarile Congresului national al formatiunii vor avea loc pe 27 ianuarie, si nu pe 20 ianuarie, asa cum fusese stabilit initial, a declarat purtatorul de cuvant al PC, deputatul Bogdan Ciuca. Decizia a fost luata astfel incat membrii de partid sa aiba timp suficient la dispozitie pentru desfasurarea campaniei electorale interne. El a mai precizat ca pana pe 28 decembrie pot fi depuse propunerile de modificare a statutului din partea organizatiilor judetene. Pana pe 7 ianuarie pot fi depuse candidaturile pentru presedintia partidului, insotite de proiectele de platforma politica, iar ulterior, pana pe 27 ianuarie - cand vor avea loc lucrarile Congresului - candidaturile si platformele vor fi prezentate in teritoriu. De asemenea, Partidul Conservator va sustine adoptarea bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale pentru 2008, cu amendamentele votate in comisiile reunite de buget ale celor doua Camere ale Parlamentului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.