Ciuca, Baird, Gargalie, Stoianof si Velcovici nu mai au au loc laUniversitatea Craiova, Lutu ramine.

Asa cum se anuntase in urma cu o saptamina, oficialii Universitatii Craiova au asteptat sa treaca si meciul cu Poli Iasi pentru a in
Ciuca, Baird, Gargalie, Stoianof si Velcovici nu mai au au loc laUniversitatea Craiova, Lutu ramine.

Asa cum se anuntase in urma cu o saptamina, oficialii Universitatii Craiova au asteptat sa treaca si meciul cu Poli Iasi pentru a intocmi lista cu jucatorii care, din iarna, nu vor mai face parte din lot. Ieri, in urma sedintei Consiliului Director, cinci dintre componentii echipei au fost anuntati ca, din iarna, va trebui sa-si caute alta echipa, jucatorilor comunicindu-li-se personal conditiile in care pot pleca de la Stiinta. Astfel, Madalin Ciuca, Michael Baird, Constantin Gargalie, Ovidiu Stoianof si Gabriel Velcovici au fost pusi pe lista de transferuri. Fost capitan al Stiintei in perioada Ovidiu Stinga, Madalin Ciuca a terminat prima parte a acestui sezon in postura de rezerva, la ultimul meci din 2007, cu Poli Iasi, el neprinzind nici macar lotul de 18. Nemultumit de statutul sau, Madalin Ciuca anuntase ca vrea sa poarte o discutie cu patronul Adrian Mititelu, pentru a afla daca mai este dorit la echipa. "Eu vreau sa joc, dar daca antrenorul nu are incredere in mine si nu conteaza pe serviciile mele, mai bine plec. As sta toata viata la Universitatea, am un salariu mare, conditiile sint dintre cele mai bune, dar nu ma pot adapta cu statutul de rezerva. Am semnat un contract pe cinci ani cu Stiinta si as mai semna pe alti cinci, dar sa stiu ca sint dorit si ca joc", a declarat Ciuca a purtat si in acest tur banderola de capitan, din etapa a 6-a, in Giulesti, la meciul de redebut al lui Stinga pe banca Stiintei, dar a pierdut-o dupa partida de la Bistrita (etapa a 10-a), cind a fost eliminat in minutul 31.

Desi se vorbea despre o posibila cedare a lui Ionut Lutu, mijlocasul de 32 de ani al Stiintei a fost oprit in lot de catre Nicolo Napoli, jucatorul putind parasi echipa doar in cazul unei oferte din strainatate si in conditii avantajoase pentru el. Lutu a primit chiar zilele trecute o oferta din China, insa acesta i-a anuntat pe oficialii clubului ca nu este dispus sa plece. "S-a dus vremea cind jucam la mii de kilometri de casa. Prefer sa ramin aici si sa ajut Universitatea cum pot mai bine", ar fi fost explicatia oferita de "Hagi-Lutu". Decanul de virsta din lotul Stiintei a avut o evolutie apreciabila in ultimul meci de campionat si a dovedit ca se mai poate conta pe el, "Piticul" aducind chiar trei puncte importante echipei sale in meciul cu Dacia Mioveni, cind a marcat dupa o actiune personala care l-a incintat chiar si pe selectionerul Victor Piturca.

Inainte de a reveni la Universitatea, Ionut Lutu a fost dorit la CSM Vilcea, antrenorul Bondrea nerenuntind nici acum la aceasta ideea. "Un jucator ca Lutu e greu de gasit. Eu mi l-as dori la echipa si acum, dar depinde de jucator. Din cite stiu eu, Lutu a vrut sa i se mai ofere o sansa la Universitatea si se pare ca a profitat de ea. Miine (astazi - n.r.) vom avea o sedinta la club pentru a vedea spre ce jucatori ne vom orienta", a afirmat Marian Bondrea, care a precizat ca ar fi interesat de eventualii fotbalisti pe care Stiinta ii va pune pe liber.

Au impartit cadouri copiilor Ionut Lutu si citiva dintre coechipierii sai, alaturi de antrenorul Napoli si de oficiali din conducerea clubului, s-au aflat ieri la Centrul de Plasament "Regina Maria" si au impartit cadouri copiilor de acolo. Acestia i-au inconjurat cu caldura pe alb-albastri, carora le-au solicitat autografe. "Cred ca le-am oferit o acestor copii o mica bucurie. Eu am ramas putin marcat, pentru ca nu am mai participat la astfel de actiuni, dar ma bucur sa ii vad, totusi, destul de fericiti", a afirmat Lutu.

"Ne-a facut placere sa le oferim acestor copii cadouri, speram ca le-am facut o bucurie. Vreau sa le urez si lor si suporterilor Universitatii sa aiba parte de sarbatori cit mai frumoase si de un an mai bun", a spus si Nicolo Napoli.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.