18 Decembrie 2007de Georgiana Brăslaşu

Lectura de un minut

Omul de afaceri Catalin Chelu si-a redus detinerile la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia la sub 1% din capitalul societatilor, pachete controlate in mod concertat cu mai multe firme, transmite Mediafax. Pachetele de actiuni controlate de Chelu au cob
Omul de afaceri Catalin Chelu si-a redus detinerile la SIF Banat-Crisana si SIF Muntenia la sub 1% din capitalul societatilor, pachete controlate in mod concertat cu mai multe firme, transmite Mediafax. Pachetele de actiuni controlate de Chelu au coborat la 0,91%, respectiv 0,95%.
Omul de afaceri a anuntat, saptamana trecuta, ca si-a diminuat si pachetul de actiuni la SIF Transilvania, de la 1,29% din capital la 0,89%.
Actionarii cu detineri de peste 1% din capitalul unei societati de investitii financiare, in mod individual sau actionand concertat cu alti investitori, trebuie sa raporteze si, in termen de trei luni, sa-si diminueze participatia sub pragul mentionat, conform unei instructiuni emisa de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare in luna martie.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un film biografic despre Michael Jackson ar fi in pregatire la Hollywood.