>> Marile magazine din municipiul Constanta inregistreaza o afluenta record de vizitatori.

>> Cele mai cautate produse sunt decoratiunile de Craciun si electronicele.

Luna cadourilor a adus incasari-record in magazinele constant
>> Marile magazine din municipiul Constanta inregistreaza o afluenta record de vizitatori.

>> Cele mai cautate produse sunt decoratiunile de Craciun si electronicele.

Luna cadourilor a adus incasari-record in magazinele constantene. In fiecare zi, mii de cumpatori se inghesuie la casa in cautarea cadoului ideal. "Fata de o luna obisnuita, vanzarile au crescut cu circa 40 de procente", a precizat Luminita Iacob, director magazin Carrefour. Aceasta a adaugat ca cele mai cautate produse, in aceasta perioada, sunt decoratiunile specifice.
Se cumpara brazi, dar si beteala, si globuri cu care sa fie impodobiti. Raioanele de electrice si electrocasnice sunt de asemenea printre cele mai cautate, pentru ca de aici provin cele mai multe cadouri pentru cei dragi. Se cumpara aparate digitale de fotografiat, camere de luat vederi, dar si televizoare cu plasma sau cristale lichide si telefoane mobile.
De asemenea, vanzari foarte bune inregistreaza si departamenele de alimente. Aici insa este de asteptat ca vanzarile sa creasca pe masura ce se apropie Craciunul si Revelionul, perioada cand gospodinele pregatesc bucatele traditionale. Pentru a face fata afluxului de clienti, magazinele functioneaza in plin: toate casele de marcat sunt deschise, iar angajatii se straduiesc sa faca ordine in parcare si sa adune cosurile de cumparturi la timp. De asemenea, pentru a atrage clientii, multe magazine ofera o serie de surpize in aceasta perioada, constand mai ales in preturi promotionale si in tombole cu premii importante.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.