Elisabeta a II-a a Marii Britanii va deveni, in curind, cea mai in virsta regina din istoria tarii. Simbata, ea o va depasi pe strabunica sa, ilustra regina Victoria, care a incetat din viata la virsta de 81 de ani, sapte luni si patru saptamini. Eli
Elisabeta a II-a a Marii Britanii va deveni, in curind, cea mai in virsta regina din istoria tarii. Simbata, ea o va depasi pe strabunica sa, ilustra regina Victoria, care a incetat din viata la virsta de 81 de ani, sapte luni si patru saptamini. Elisabeta va implini 82 de ani in luna aprilie, ceea ce inseamna ca simbata va depasi cu o zi virsta la care s-a stins Victoria. Monarhul britanic care a avut cea mai lunga domnie este regele George al III-lea. El a murit in 1820, la virsta de 81 de ani si dupa 59 de ani petrecuti pe tron. Elisabeta a II-a va implini 59 de ani de domnie abia in 2012. (I.M.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.