Perplex. Finantatorul a vrut sa faca bairam, dar a fost refuzat de catre jucatorii antrenati de Dorinel Munteanu Adrian Porumboiu a intrat in vestiar, si-a felicitat fotbalistii, dupa care i-a invitat la restaurantul hotelului Racova, al carui patro
Perplex. Finantatorul a vrut sa faca bairam, dar a fost refuzat de catre jucatorii antrenati de Dorinel Munteanu Adrian Porumboiu a intrat in vestiar, si-a felicitat fotbalistii, dupa care i-a invitat la restaurantul hotelului Racova, al carui patron este, pentru a-i cinsti cum se cuvine dupa victoria cu Dinamo. O ora mai tarziu, s-a trezit doar cu o mana de jucatori care i-au onorat invitatia. Cei mai multi dintre ei au preferat sa plece repejor acasa, speriati de zapada masiva care a cazut in Moldova. Asa ca au ramas doar cei din Vaslui care au ciocnit un pahar de vin cu patronul lor. Dar teapa cea mai mare pe care a luat-o Porumboiu a fost atunci cand i-a fost refuzat banchetul pe care avea de gand sa-l organizeze astazi. Omul facuse toate pregatirile pentru o petrecere pe cinste, dar fotbalistii isi facusera deja planurile de vacanta. "Cand sa ne mai intoarcem la Vaslui, pe vremea asta? Nu cred ca s-a suparat domnul Porumboiu, mai ales dupa victoria cu Dinamo", a spus unul dintre jucatori. De ce latra "cainii" Oficialii clubului din "Groapa" au acuzat vehement arbitrajul, cel care, spun ei, a decis soarta partidei. Moldovenii au replicat: "Nu aveau cum sa-si justifice demiterea lui Zenga in fata suporterilor si au gasit tapul ispasitor". Prima record Victoria cu Dinamo va fi recompensata regeste de catre finantatorul vasluienilor. Se pare ca Porumboiu ar fi dispus sa-i premieze cu cate 8.000 de euro. Fotbalistilor le vor intra astazi in cont banii din ultima rata de contract si din prima pentru succesul cu dinamovistii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.