Inspectorii sanitar-veterinari si politistii suceveni au confiscat din piata din Vicovu de Sus aproximativ 800 de kilograme de carne si preparate din carne comercializate ilegal. Seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSV
Inspectorii sanitar-veterinari si politistii suceveni au confiscat din piata din Vicovu de Sus aproximativ 800 de kilograme de carne si preparate din carne comercializate ilegal. Seful Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Suceava, Petrea Dulgheru a precizat ca 35 de kilograme abandonate de un comerciant pe o masa din piata ar putea fi de cal. In urma cu doua saptamani Dulgheru a mai  efectuat un asemenea control in aceeasi piata si s-a dispus inchiderea halei de carne. El a spus ca Primaria Vicovu de Sus va fi amendata pentru ca, in calitate de administrator al pietei, trebuie sa asigure respectarea legalitatii comertului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.