La vedere. Presedintele francez a fost fotografiat cu fotomodelul la Disneyland La doua luni dupa divortul de Cecilia, presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost surprins alaturi de cantareata si fostul model Carla Bruni. Trei publicatii saptamanal
La vedere. Presedintele francez a fost fotografiat cu fotomodelul la Disneyland La doua luni dupa divortul de Cecilia, presedintele francez Nicolas Sarkozy a fost surprins alaturi de cantareata si fostul model Carla Bruni. Trei publicatii saptamanale din Franta, "Point de vue", "Paris Match" si "Closer", vor publica maine imagini cu liderul de la Elysee, plimbandu-se la brat cu noua lui cucerire prin parcul de distractii Disneyland, din Paris. "Fara sa se ascunda si parand foarte in largul lor, cei doi s-au lasat pozati de zece fotografi care erau pe urmele lor si care n-au intampinat niciun fel de dificultati in a surprinde momentul", scrie "L?Express". Presedintia franceza a refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la aceste fotografii. Cu soacra la plimbare la Versailles Nicolas Sarkozy si Carla Bruni s-au cunoscut in urma cu o saptamana, in casa unui binecunoscut publicist francez, Jacques Seguela. Cateva zile dupa aceea, liderul de la Elysee a fost fotografiat plimbandu-se prin gradinile Palatului Versailles, impreuna cu noua lui iubita si cu mama acesteia. Noua cucerire a presedintelui francez s-a nascut la Torino, dar locuieste in Franta de la varsta de cinci ani. Carla este mama unui baietel in varsta de sase ani, Aurelien, rezultat din relatia cu Raphael Enthoven. Inainte de a se lansa in muzica, Bruni a fost un foarte bine cotat fotomodel, nelipsit de pe podiumurile de prezentare ale marilor case de moda internationale. De-a lungul anilor, Carla a avut relatii amoroase cu solistii Mick Jagger si Eric Clapton, cu actorul Vincent Perez, dar si cu miliardarul american Donald Trump.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.