Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat ieri, cu larga majoritate, 216 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere, proiectul de lege al PC referitor la protectia animalelor, prilej pentru alesi de a se felicita singuri pentru consensul car
Camera Deputatilor, for decizional, a adoptat ieri, cu larga majoritate, 216 de voturi pentru, unul impotriva si o abtinere, proiectul de lege al PC referitor la protectia animalelor, prilej pentru alesi de a se felicita singuri pentru consensul care i-a reunit dincolo de rivalitatile de partid. La aflarea rezultatului ca legea a fost adoptata cu larga majoritate, unul din initiatorii legii, senatorul Marius Marinescu, PC, le-a multumit colegilor sai. “In numele animalelor si necuvantatorilor, va urez un Craciun Fericit”, a spus el, starnind imediat ironia lui Bogdan Olteanu care i-a spus lui Marinescu “sper ca v-ati referit la necuvantatoare, nu la necuvantatori”. Una din cele mai hilare interventii le-a avut si deputatul PRM Marcu Tudor. Tudor a spus ca nimeni nu ii intrece pe parlamentari sa voteze legi care prind la public si i-a indemnat pe deputati sa dea dovada ca iubesc animalele prin propriile lor fapte. “Duceti-va prin stabilimente, luati cate un caine, doi, cate o pisicuta!”, a spus fratele liderului PRM. La final, el le-a urat colegilor sai sa ajunga sa aiba atatia caini cati familia sa, adica “vreo 45”. Si deputatul PD Ioan Oltean a aratat ca tot grupul a fost de acord cu aceasta lege si ca de acum inainte “animalele or sa aiba mai multa liniste, mai multa protectie”. Deputatul PSD Aura Vasile a tinut sa-i aminteasca lui Oltean ca altadata seful sau de partid, acum presedintele tarii, in calitatea sa de primar “dadea tonul la nimicirea animalelor de pe strada”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.