Liderul democrat Emil Boc si cel liberal-democrat Theodor Stolojan au semnat, ieri, Protocolul de comasare prin absorbtie PDL (fost PD) -PLD. De asemenea, Boc si Stolojan au semnat si cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a noii formatiuni
Liderul democrat Emil Boc si cel liberal-democrat Theodor Stolojan au semnat, ieri, Protocolul de comasare prin absorbtie PDL (fost PD) -PLD. De asemenea, Boc si Stolojan au semnat si cererea de inregistrare la Tribunalul Bucuresti a noii formatiuni politice, Partidul Democrat Liberal. Emil Boc a declarat ca Protocolul reprezinta „fundamentul pentru inregistrarea noii formatiuni la Tribunalul Bucuresti“. „Cu aceasta, din punct de vedere procedural, toate documentele legale in vederea inregistrarii Partidului Democrat Liberal sunt inregistrate si de astazi vorbim doar de PDL“, a spus Emil Boc, presedinte al noului partid. Ca urmare a comasarii dintre PD si PLD, grupurile parlamentare din Senat si Camera Deputatilor ale PD, transformate in PDL, vor include si parlamentarii independenti ai PLD. Protocolul de comasare arata ca sumele, bunurile si contractele detinute de PLD se transfera in patrimoniul PDL, in termen de trei luni de la data publicarii definitive a hotararii judecatoresti privind transformarea PD in PDL si inregistrarea Protocolului de comasare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.