"Cred ca Dica a dat ultimul gol pentru Steaua. Sigur va pleca si va pleca pe bani multi. Goian, nu stiu. Lacatus va ramane pana la final. O sa plece opt jucatori, dar nu vi-i spun, ca vreau sa iau bani pe ei", a spus Becali la finalul meciului castig
"Cred ca Dica a dat ultimul gol pentru Steaua. Sigur va pleca si va pleca pe bani multi. Goian, nu stiu. Lacatus va ramane pana la final. O sa plece opt jucatori, dar nu vi-i spun, ca vreau sa iau bani pe ei", a spus Becali la finalul meciului castigat de Steaua cu 3-0 in fata Farului. Internationalul din Ghencea este curtat insistent de Midlesbrough, insa sunt probleme cu impresarii, dar oferte pe adresa lui au mai venit si de la Benfica, iar interesate ar mai fi si Fiorentina, si Lens. Pretul cerut de Steaua pentru Dica este de cinci milioane de euro. Gigi Becali a facut spectacol inaintea meciului cu Farul, punand personal mana pe lopata si pe matura pentru a curata gheata de pe treptele de la tribuna oficiala, dupa ce era sa-si rupa gatul la sosire. Cum ninsoarea nu a stat o clipa pe durata partidei, la finalul meciului patronul Stelei a coborat cu greu aceleasi scari, insa de data aceasta si-a mai facut curaj, multumindu-se doar sa refuze ajutorul garzilor sale de corp. Seara, dupa incheierea partidei de la Timisoara, era satisfacut. "Bineinteles ca sunt bucuros pentru rezultatul din meciul de la Timisoara, acum campionatul s-a relansat. In editia trecuta am recuperat opt puncte in opt etape fata de CFR. Acum diferenta este tot de opt puncte, dar mai sunt 15 etape. Bineinteles ca ma gandesc din nou la titlu. Avem sanse", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.