Nu este prima cand presedintele jucator este acuzat ca se intinde mai mult decat il tine patura, mai precis cat ii permit prerogativele functiei. Ministrul demisionar al Justitiei Tudor Chiuariu il acuza pe seful statului ca ii santajeaza pe judecato
Nu este prima cand presedintele jucator este acuzat ca se intinde mai mult decat il tine patura, mai precis cat ii permit prerogativele functiei. Ministrul demisionar al Justitiei Tudor Chiuariu il acuza pe seful statului ca ii santajeaza pe judecatorii de la Curtea Constitutionala.
Declaratia a fost facuta la postul de radio BBC. Fostul ministru recunoaste ca nu are nicio dovada care sa ii demonstreze acuzatiile, dar aminteste de episodul in care liderul PSD, Mircea Geoana, a prezentat doua biletele. Acestea ar fi dovedit ca - la cererea lui Traian Basescu - SRI ar fi facut presiuni asupra judecatorilor de la Curtea Constitutionala. Tudor Chiuariu a expus la BBC propria varianta asupra deciziilor Curtii Constitutionale, care, in majoritatea lor, ar fi in favoarea actelor lui Traian Basescu. "Daca cineva e vizionar si stie dinainte ce o sa constate Curtea Constitutionala, eu il felicit si nu pe baza santajului de dosare pe care vrea sa-l faca prin intermediul SRI, cum am aflat de la domnul Geoana", spune Chiuariu, "ca erau scrise niste nume de judecatori acolo, pe o foita, de la domnul Basescu, catre domnul Coldea ca sa-i caute pentru santajare".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.