Judecatoria Ploiesti a acceptat cererea Sindicatului Arbitrilor de fotbal din Romania de a deveni persoana juridica. Sindicatul va fi condus de un comitet, format dintr-un presedinte, patru vicepresedinti si un secretar general. Primul presedinte al
Judecatoria Ploiesti a acceptat cererea Sindicatului Arbitrilor de fotbal din Romania de a deveni persoana juridica. Sindicatul va fi condus de un comitet, format dintr-un presedinte, patru vicepresedinti si un secretar general. Primul presedinte al asociatiei este Robert Nutu, un student de 22 de ani, care este arbitru divizionar D, iar sediul sindicatului este la Ploiesti. "Ii vom reprezenta pe arbitri in justitie, impotriva mafiei care exista in acest moment in fotbal. Le vom acorda ajutor juridic tuturor arbitrilor care sunt lezati de oficialii din fotbal. Nu reprezentam decat arbitrii corecti, de aceea ii vom da afara pe cei care nu vor indeplini aceasta insusire", a afirmat secretarul general al organizatiei, Valentin Istudor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.