Ca sa vezi! Hotarati sa se apere in fata acuzatiilor aduse de "mafia existenta in acest moment in fotbal", arbitrii au primit, ieri, girul Judecatoriei Ploiesti de a-si infiinta propriul sindicat, care devine astfel personalitate juridica si poate fu
Ca sa vezi! Hotarati sa se apere in fata acuzatiilor aduse de "mafia existenta in acest moment in fotbal", arbitrii au primit, ieri, girul Judecatoriei Ploiesti de a-si infiinta propriul sindicat, care devine astfel personalitate juridica si poate functiona ca asociatie cu acte in regula. "Ma lupt pentru ca sindicatul sa capete statut juridic inca de acum sapte luni, chiar daca am avut aceasta initiativa si acum 12 ani. Pe 14 noiembrie am primit un raspuns favorabil din partea Judecatoriei Ploiesti, dar am asteptat sa expire acele 30 de zile pentru o eventuala contestatie si de aceea nu am iesit in fata. Acum am devenit primul si singurul Sindicat al Arbitrilor de Fotbal din Romania", a spus fostul arbitru Valentin Istudor, ales secretar general al respectivei Asociatii. Al carei comitet director este format dintr-un presedinte (Robert Nutu, un student de 22 de ani, arbitru divizionar D), patru vicepresedinti si un secretar general, toti alesi la un interval de patru ani. "Ii vom reprezenta in justitie pe arbitri in fata mafiei din fotbal. Le vom acorda ajutor juridic tuturor celor care sunt lezati de oficialii cluburilor. Nu vom sprijini insa decat arbitrii corecti", a mai afirmat secretarul sindicatului cu sediul in Ploiesti. (N. S.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.