Adrian David Andrei Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, va reface, in prima dimineata a lui 2008, traseul pe care l-a parcurs fostul director al cotidianului "Adevarul" inainte sa-si piarda viata intr-un presupus accident rutier petrecut pe Val
Adrian David Andrei Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, va reface, in prima dimineata a lui 2008, traseul pe care l-a parcurs fostul director al cotidianului "Adevarul" inainte sa-si piarda viata intr-un presupus accident rutier petrecut pe Valea Prahovei la 1 ianuarie 2003. "De cand a murit tatal meu, nu am mai putut sa petrec Revelionul ca toata lumea. In dimineata zilei de 1 ianuarie, asa cum am facut si in anii trecuti, voi reface drumul despre care se crede ca l-a parcurs el atunci si ma voi opri la cimitirul din Breaza, pentru a ma reculege la mormantul sau. Voi face acest lucru, desi nu cred ca a murit in acel accident. Acesta este si motivul pentru care m-am luptat pentru redeschiderea anchetei mortii sale", a spus Andrei Iucinu. Verdictul legistilor, gata in martie 2008 Potrivit lui Iucinu, rezultatele finale ale analizelor efectuate de specialistii Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici", dupa exhumarea cadavrului lui Dumitru Tinu, vor fi gata abia in martie 2008. "Am vorbit cu procurorul de caz si mi-a spus ca analizele nu vor fi gata mai devreme de inceputul lui martie 2008. Analizele sunt complicate, pentru ca trebuie stabilita cauza fiecarei fracturi", a precizat Iucinu. Fiul jurnalistului a calificat drept "intoxicare mediatica" zvonurile aparute la o zi dupa exhumare, potrivit carora medicii legisti nu au descoperit elemente noi fata de autopsia desfasurata in urma cu patru ani si au eliminat astfel ipoteza unei crime. "E o intoxicare lansata de cei care au orchestrat moartea tatalui meu", a mai adaugat Iucinu, fara sa nominalizeze insa pe cineva.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.