Dupa zeci de ore de ancheta maraton, politistii judiciaristi din cadrul Inspectoratului Judetean Alba, sprijiniti de un ofiter din cadrul Serviciului Omoruri din IGPR, au reusit sa identifice adolescenta al carei cadavru a fost gasit, vineri, ciopar
Dupa zeci de ore de ancheta maraton, politistii judiciaristi din cadrul Inspectoratului Judetean Alba, sprijiniti de un ofiter din cadrul Serviciului Omoruri din IGPR, au reusit sa identifice adolescenta al carei cadavru a fost gasit, vineri, ciopartit in comuna Ciugud, sat Drambar, din judetul Alba. Ea se numeste Alexandra Iuliana David, are 17 ani si a disparut pe 4 decembrie. Este originara din Petrosani.

Vineri, in jurul orei 12.00, un pescar a anuntat autoritatile ca a zarit intr-un sac din plastic piciorul unei femei. Oamenii legii au ajuns de urgenta la fata locului si au stabilit ca intr-un sac de plastic se afla capul si piciorul stang, partea inferioara, ale unei tinere de maximum 20 de ani. Fata avea un cercel intr-o ureche, iar in sac a fost gasit un lantisor, ceea ce ar putea exclude ca varianta omorul in scop de jaf.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.