Officialii din New York incearca sa descopere cum un sergator de geamuri a supravietuit dupa ce a cazut de la etajul 47 al unui zgarie nor. Ei cred ca Alcides Moreno in varsta de 37 de ani s-a agatat de o mica bucata din bloc, acesta actionand la fel
Officialii din New York incearca sa descopere cum un sergator de geamuri a supravietuit dupa ce a cazut de la etajul 47 al unui zgarie nor. Ei cred ca Alcides Moreno in varsta de 37 de ani s-a agatat de o mica bucata din bloc, acesta actionand la fel ca o placa de surf. Alcides se afla totusi intr-o stare critica in spital reusind pana acum sa isi miste bratele si sa deschida ochii. "Majoritatea oamenilor care cad de la etajele 10 sau 11 mor. Acest om trebuia sa moara in mod normal asa cum s-a intamplat si cu fratele lui, Edgar, care a murit in acelasi incident", a declarat doctorul Sheldon Teperman de la Spitalul Jacobi din Bronx. Cei doi se aflau deasupra turnului Solow, un bloc de apartamente luxoase din partea de vest a orasului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.