Ultima dorinta. Cel mai batran om din lume, care s-a stins din viata in Ucraina, le-a cerut rudelor sa nu verse nicio lacrima Ucraineanul Grigori Nestor, un burlac despre care se crede ca a fost cea mai varstnica persoana din lume, a murit in somn l
Ultima dorinta. Cel mai batran om din lume, care s-a stins din viata in Ucraina, le-a cerut rudelor sa nu verse nicio lacrima Ucraineanul Grigori Nestor, un burlac despre care se crede ca a fost cea mai varstnica persoana din lume, a murit in somn la varsta de 116 ani. Barbatul locuia in satul Stary Yarychev, din estul regiunii Lvov, si s-a stins din viata inainte ca reprezentantii Cartii Recordurilor sa-i omologheze performanta. Astfel, titlul de cea mai varstnica persoana in viata a ramas in posesia americancei Edna Parker, de 114 ani. Batranul Nestor nu s-a casatorit niciodata, lucru despre care obisnuia sa spuna ca l-a facut sa traiasca atat de mult. La inmormantare au participat doar cateva rude, care, conform dorintei lui Grigori, nu au varsat nicio lacrima, iar dupa slujba s-au infruptat cu cartofi copti, heringi si varza.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.