Britanicul Ali Imran, autorul accidentului in care si-au pierdut viata regizorul Cristian Nemescu, alaturi de alte doua persoane, a fost condamnat, marti, de Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, la sapte ani de inchisoare, anunta Antena 3.  Imran
Britanicul Ali Imran, autorul accidentului in care si-au pierdut viata regizorul Cristian Nemescu, alaturi de alte doua persoane, a fost condamnat, marti, de Judecatoria sectorului 1 Bucuresti, la sapte ani de inchisoare, anunta Antena 3. Imran a fost gasit vinovat de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si conducerea unui autovehicul neinmatriculat, urmand ca, dupa executarea pedepsei principale, sa fie expulzat din Romania. Totodata, instanta a dispus ca britanicul sa plateasca 28.000 de lei daune morale partilor civile din dosar si cate jumatate de milion de lei daune morale catre Elena Violeta Ratus, Stefan Corneliu Arustei, Erica si Octavian Nemescu, Horia Toncu si Elena Traian.

Decizia poate fi atacata cu apel la Tribunalul Bucuresti. In accidentul produs, in noaptea de 25 spre 26 august 2006, au murit regizorul Cristian Nemescu, inginerul de sunet Andrei Toncusi taximetristului Dumitru Arustei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.