Directorul Administratiei Nationale "Apele Romane" (ANAR), Florin Randasu, a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, un raport privind investitiile de care institutia a beneficiat in anul 2007. Conform acestuia, 633 de milioane de lei au
Directorul Administratiei Nationale "Apele Romane" (ANAR), Florin Randasu, a prezentat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, un raport privind investitiile de care institutia a beneficiat in anul 2007. Conform acestuia, 633 de milioane de lei au fost destinati pentru o serie de proiecte ce vizau construirea, consolidarea si suprainaltarea de diguri, amenajarea de poduri si podete sau innisipari de plaje. Cea mai mare parte din aceasta suma a fost alocata din bugetul de stat (525 de milioane de lei), 70 de milioane de lei fiind dintr-un fond de dezvoltare si peste 38 de milioane de lei din credite ale Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE).
De asemenea, ANAR a finalizat o parte din programul de renaturare a cursului Dunarii, costurile acestuia fiind inglobate si ele in aceeasi suma.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.