In suferinta. Peste 300 de conationali aflati in Peninsula au fost prinsi de vremea rea in daposturi improvizate si neincalzite Ninsorile abundente si frigul care afecteaza Italia i-au luat pe nepregatite pe romanii aflati in Peninsula, informeaza h
In suferinta. Peste 300 de conationali aflati in Peninsula au fost prinsi de vremea rea in daposturi improvizate si neincalzite Ninsorile abundente si frigul care afecteaza Italia i-au luat pe nepregatite pe romanii aflati in Peninsula, informeaza hotnews.ro. Acestia sunt nevoiti sa locuiasca in adaposturi improvizate si neincalzite. Multi dintre cei peste 300 de romani care se afla in aceasta situatie muncesc in agricultura. Nu numai imigrantii romani sunt afectati de vremea rea din Italia. Intr-o situatie similara se gasesc si imigrantii africani. In ajutorul celor napastuiti de soarta au sarit mai multi lideri religiosi din zona orasului Andria, acestia au lansat un apel pentru ajutorarea imigrantilor care, din lipsa mijloacelor necesare pentru un trai cat de cat decent, sunt nevoiti sa indure gerul naprasnic. Reprezentantii bisericii au cerut autoritatilor locale ajutor de urgenta pentru cei aflati in suferinta. Corturi cu incalzire Situatia romanilor s-a inrautatit odata cu zapada abundenta din ultimele zile de pe coasta adriatica, in special in regiunea Bari, unde aeroportul local a fost inchis. Temperaturile au scazut brusc in Italia pana la - 3 grade Celsius. Frigul si ninsoarea au pus stapanire pe regiuni intregi din Peninsula. Astfel, la Roma, autoritatile au deschis noi adaposturi pentru imigrantii care nu au un acoperis deasupra capului. Este vorba de corturi gigant, dotate cu peste o suta de paturi si incalzite. Meteorologii estimeaza ca vremea nefavorabila va dura pana miercuri.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.