Cu martori. Posesoarea unui bust de sapte kilograme, o argentinianca intentioneaza sa faca amor cu iubitul de fata cu ziaristii Dupa ce a devenit celebra in intreaga lume pentru implanturile de silicon de sapte kilograme, in speranta ca astfel va de
Cu martori. Posesoarea unui bust de sapte kilograme, o argentinianca intentioneaza sa faca amor cu iubitul de fata cu ziaristii Dupa ce a devenit celebra in intreaga lume pentru implanturile de silicon de sapte kilograme, in speranta ca astfel va deveni cea mai "dotata" femeie din lume, argentinianca Sabrina Sabrock socheaza din nou. De data aceasta, blonda, care prezinta o emisiune de televiziune in Mexic, si-a propus sa sarbatoreasca implinirea primei luni de cand il are alaturi pe iubitul ei, luptatorul profesionist Cibernetico, intr-un mod mai putin obisnuit. Voluptuoasa argentinianca si-a propus sa faca amor cu partenerul ei in fata reprezentantilor presei. "Este un eveniment special pentru noi si dorim ca jurnalistii sa ne fie alaturi. De aceea ne-am gandit sa facem ceva iesit din comun. Dorim sa facem sex in fata presei, ca sa invete si jurnalistii ceva din experienta noastra amoroasa extrem de bogata", a declarat entuziasmata Sabrina. De altfel, starleta este cunoscuta pentru comportamentul lipsit de inhibitii in fata camerelor de luat vederi. In numeroase randuri, ea si-a dezgolit impresionantul bust fara sa stea prea mult pe ganduri, spre deliciul spectatorilor prezenti in studiourile de filmare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.