Alan West, subsecretar de stat in cadrul Ministerului de Interne din Marea Britanie, se afla in mijlocul unui scandal amoros de zile mari. Amiralul, in varsta de 59 de ani, a fost acuzat de jurnalisti ca i-ar fi infidel sotiei sale, Rosie, cu Anni-F
Alan West, subsecretar de stat in cadrul Ministerului de Interne din Marea Britanie, se afla in mijlocul unui scandal amoros de zile mari. Amiralul, in varsta de 59 de ani, a fost acuzat de jurnalisti ca i-ar fi infidel sotiei sale, Rosie, cu Anni-Frid Lyngstad (foto mic), nimeni alta decat Frida, roscata de la ABBA. Cei doi s-au cunoscut la un bal de caritate in anul 2006 si, de atunci, au ramas foarte buni prieteni. De aici si pana la a se face speculatii pe seama unei relatii sentimentale, intre cei doi nu a fost decat un pas. "Sunt de-a dreptul socata. Alan si cu mine suntem nevinovati. Suntem doar prieteni, e adevarat, foarte buni, dar nimic mai mult. Nici vorba sa fim amanti", a declarat fosta cantareata, care considera ca a fost implicata pe nedrept intr-un scandal sexual care a facut valva la Londra.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.