Calau. Sorin Frunza a prins doua suturi de zile mari si l-a facut profet pe Porumboiu Patronul clubului FC Vaslui a zis 2-1 pentru formatia sa si asa a fost! "O sa fie o victorie la limita, pentru ca in tur i-am batut clar", a declarat Porumboiu cu
Calau. Sorin Frunza a prins doua suturi de zile mari si l-a facut profet pe Porumboiu Patronul clubului FC Vaslui a zis 2-1 pentru formatia sa si asa a fost! "O sa fie o victorie la limita, pentru ca in tur i-am batut clar", a declarat Porumboiu cu o zi inaintea meciului. Toti ochii "cainilor" au fost atintiti asupra lui Ljubinkovic, jucatorul considerat arma letala a lui Dorinel Munteanu. S-au pacalit. Asul din maneca moldovenilor a fost Sorin Frunza. Micutul fotbalist a lovit cu sete in minutul 17, un trasor deviat care s-a oprit in plasa portii lui Lobont. Nervii au cedat doua minute mai tarziu. Ropotan l-a faultat pe Sabou, apoi l-a lovit cu piciorul, iar jucatorii celor doua echipe s-au incaierat. Cel mai sifonat a fost Mardare, care, in invalmaseala, a primit un cot direct in figura. Norocul lui a fost masca de protectie pe care o poarta la fiecare meci, dupa ce a suferit o fractura de piramida nazala. Gata prima repriza. Bratu nu a mai ratat in primul minut de la reluare. A scapat singur cu Haisan si l-a executat. "Cainii" lui Talnar au impins apoi jocul spre careul gazdelor, dar Frunza avea sa imite executia lui Gica Hagi in meciul din ?94 cu echipa Columbiei. Fotbalistul a vrut sa centreze, mingea a luat un efect curios si l-a surprins pe Lobont. In zadar forcingul dinamovistilor din ultimele 20 de minute.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.