Dat ca sigur acum cateva zile la Middlesbrough, decarul militarilor pare sa fi ramas fara oferte. In acelasi timp, fotbalistul este acuzat de dubla semnatura cu doi impresari, fiind amenintat cu tribunalul.

Despartirea Stelei de Nicolae Di
Dat ca sigur acum cateva zile la Middlesbrough, decarul militarilor pare sa fi ramas fara oferte. In acelasi timp, fotbalistul este acuzat de dubla semnatura cu doi impresari, fiind amenintat cu tribunalul.

Despartirea Stelei de Nicolae Dica s-ar putea amana. Cu toate ca Gigi Becali a afirmat, dupa meciul castigat duminica de Steaua cu Farul (3-0), ca aceasta a fost ultima partida a jucatorului in tricoul "militarilor", transferul la Middlesbrough, anuntat acum cateva zile ca si perfectat, a cazut definitiv.

CONTESTAT. Colac peste pupaza, Dica se va confrunta in viitorul apropiat cu probleme legate si de faptul ca a semnat pentru doi impresari. Desi avea un contract cu Ana Maria Prodan, fotbalistul s-a reorientat catre fratii Becali, dupa ce acestia s-au impacat cu patronul formatiei din Bulevardul Ghencea. Potrivit Cancan, Ana Maria Prodan este hotarata sa nu dea nici un pas inapoi: "Dica stia ca se afla sub contract cu mine si nu ar fi trebuit sa semneze cu fratii Becali. Mai mult, dupa ce si-a dat seama ca a gresit, nici macar nu a avut bunul-simt sa isi ceara iertare. O sa-i arat eu lui ce inseamna dubla semnatura. O sa-l termin ca fotbalist, il voi tari prin tribunale pana o sa uite cum mai e sa joace fotbal". Problema se anunta insa si mai complicata, stiut fiind faptul ca Ana Maria Prodan este una dintre apropiatele lui Adrian Mutu, despre care nu putini sustin ca s-ar afla in spatele firmei sale de impresariat sportiv. Abandonarea contractului cu Prodan si semnarea unei intelegeri cu fratii Becali ii vor aduce lui Dica automat si racirea relatiilor cu concitadinul sau Mutu, care, dincolo de abandonul stelistului, s-ar putea simti jignit si de noile optiuni ale acestuia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.