Transelectrica intentioneaza ca in anul 2008 sa ceara acordul Ministerului Economiei si Finantelor pentru listarea la Bursa a inca 10% din actiuni, pe langa pachetul de 10% tranzactionat in prezent, a declarat vineri directorul general al companiei,
Transelectrica intentioneaza ca in anul 2008 sa ceara acordul Ministerului Economiei si Finantelor pentru listarea la Bursa a inca 10% din actiuni, pe langa pachetul de 10% tranzactionat in prezent, a declarat vineri directorul general al companiei, Stelian Gal, citat de NewsIn.
Gal a mai spus ca pentru 2008 Transelectrica are un program de investitii de 123 de milioane de euro, bani ce vor fi utilizati pentru modernizare si retehnologizare.
Directorul general al transportatorului de energie declara la jumatatea acestui an ca valoarea investitiilor programate de Transelectrica pentru 2007-2020 se ridica la doua miliarde de euro, din care 150 de milioane de euro se vor investi pentru cablul submarin Romania-Turcia si in interconexiunea cu Republica Moldova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.