De curand a avut loc finala concursului "FORD - Supermodel of the world 2007 - Romanian Edition", pentru desemnarea celui mai talentat tanar model din Romania, in organizarea Best Management Model. Ford - Supermodel of the world, este un produs fash
De curand a avut loc finala concursului "FORD - Supermodel of the world 2007 - Romanian Edition", pentru desemnarea celui mai talentat tanar model din Romania, in organizarea Best Management Model. Ford - Supermodel of the world, este un produs fashion marca Ford Models, cea mai veche agentie infiintata de Eileen si Jerry Ford in urma cu 61 de ani, lider in industria modelingului, care cauta ccele mai frumoase fete din lume, pentru ca "recunoasterea tinerelor talente este o prioritate pentru Ford.". Vestimentatia necesara sustinerii celor trei probe a fost asigurata de designerii Claudia Castrase si Agnes Toma si firma de lenjerie I.D. Sarierri. In urma celor trei probe de concurs - casual, lenjerie intima si tinuta de seara -, din cele 12 concurente, concurenta concursului "FORD - Supermodel of the world" a fost desemnata Valeria Cogut. Valeria Cogut, in varsta de 14 ani - 1,76 si 80-61-86, detinatoarea titlului de "supermodel of the world" va reprezenta Romania la marea finala de la New York din ianuarie 2008, cu sanse de a castiga marele premiu, constand intr-un contract in valoare de 250.000 de dolari cu Ford Models.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.