Ce stil vestimentar abordati? De cele mai multe ori job-ul iti impune un anumit stil vestimentar. Eu prezint stiri si trebuie sa adopt o tinuta mai eleganta, uneori mai serioasa. Trebuie sa exite o concordanta intre ceea ce faci si felul in care
Ce stil vestimentar abordati? De cele mai multe ori job-ul iti impune un anumit stil vestimentar. Eu prezint stiri si trebuie sa adopt o tinuta mai eleganta, uneori mai serioasa. Trebuie sa exite o concordanta intre ceea ce faci si felul in care te prezinti. Iar pe strada, oamenii vor sa vada imaginea de la televizor, nu un om obisnuit in timpul liber. Dar recunosc, iubesc tinutele sport, poate tocmai pentru ca ajung sa ma imbrac sport din ce in ce mai rar. Ce creator de moda preferati? Daca as ajunge vreodata pe covorul rosu ca actrita, visez la o rochie care sa poarte semnatura Elie Saab. Imi mai place Valentino pentru stilul elegnt si extrem de rafinat. Oricum nu zic nu vestimentatiilor semnate de designeri romani. Imi plac rochiile de mireasa ale Doinei Levintza, prezentarile de moda ale lui Catalin Botezatu si creatiile Irinei Schrotter. In ce fel de vestimentatie va simtiti cel mai bine? Stilul vestimentar este impus de conjuctura, iar pentru mine, cea mai frumoasa conjunctura este atunci cand plec in vacanta in afara tarii. Atunci ma imbrac casual, sport. Important este sa aleg o tinuta cat mai comoda si lejera, sa pot sa merg cat mai mult pe jos si sa vizitez TOT. Asa ca votez pentru tinutele casual de vacanta! Care sunt culorile preferate in viata de zi cu zi si in ocazii speciale? Ma feresc cat pot de mult de asa-zisele culori ""comode", adica negru, maro si nuante inchise. Sunt usor de asortat, dar parca iti schimba si tonusul si starea de spirit. La astfel de culori, pun un accent: o bratara, o curea sau margele colorate! Culoarea mea preferata este galbenul pai si de mica visam la o rochie de mireasa care sa fie nuanta asta! Inca nu mi-am schimbat parerea! Aveti cateva secrete pe care le puteti impartasi cititorilor? Nu am secrete, ma imbrac cu tinute care sa ma avantajeze, incerc sa imbin ce se poarta cu ce imi place si ce imi vine bine, tin cont de conjunctura, eveniment si moment al zilei, folosesc accesorii si evit culorile inchise. si pentru ca nu imi scapa nici o revista pentru femei, sunt la curent cu toate noutatile legate de fashion.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.