"U R dumped" (Esti parasit) aˆ’ este mesajul pe care l-au primit 15% dintre britanici pe telefonul mobil sau e-mail, fiind astfel anuntati de iubit sau iubita ca relatia s-a incheiat. Potrivit unui sondaj realizat de site-ul moneysupe

"U R dumped" (Esti parasit) aˆ’ este mesajul pe care l-au primit 15% dintre britanici pe telefonul mobil sau e-mail, fiind astfel anuntati de iubit sau iubita ca relatia s-a incheiat. Potrivit unui sondaj realizat de site-ul moneysupermarket, anuntarea acestei decizii prin intermediul tehnologiei moderne ar putea parea cea mai lasa metoda, daca n-ar exista insa cei 4% care isi parasesc partenerii fara nici un fel de instiintare, preferand sa dispara pur si simplu.  Retelele sociale de Internet au inceput si ele sa fie folosite in acest scop, 1% dintre respondenti declarand ca au fost parasiti pe site-uri precum Facebook sau MySpace. Unele metode traditionale au fost insa pastrate: 25% dintre cei cu varste intre 18 si 24 de ani au declarat ca au trimis o scrisoare celui sau celei de care au dorit sa se desparta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.