Omul de afaceri nu stie nici macar daca vrea sa fie primar al Bucurestiului sau daca se va multumi numai cu un sector. Stie doar ca vrea sa fie primar si atat. Omul de afaceri a declarat ca va decide daca va intra in cursa electorala pentru obtinerea
Omul de afaceri nu stie nici macar daca vrea sa fie primar al Bucurestiului sau daca se va multumi numai cu un sector. Stie doar ca vrea sa fie primar si atat. Omul de afaceri a declarat ca va decide daca va intra in cursa electorala pentru obtinerea postului de primar abia in perioada in care se pot depune candidaturile pentru aceasta functie. Orice cetatean care are buletin de Bucuresti poate candida. Eu nu sunt decis, ma decid in prima zi in care se vor putea depune candidaturile. Trebuie sa ma gandesc si la ce sector as putea candida. Spre exemplu, la sectorul condus de Vanghelie nu as vrea, pentru ca bugetul primariei a fost tocat, a afirmat Prigoana. Chiar daca nu s-a decis unde candideaza, miliardarul si-a stabilit semnul electoral. La program insa se mai gandeste. Cu siguranta ca semnul electoral va fi pliciul sau morcovul. Pliciul, pentru ca este un semn distinctiv al familiei Prigoana, iar morcovul, pentru ca multi politicieni vor avea aceasta leguma in fundulet in momentul in care eu voi candida, a mai mentionat Silviu Prigoana. Referitor la modul in care si-ar putea organiza campania electorala, miliardarul impresioneaza din nou: Bani de campanie? Vorbim aici de Prigoana! Voi anunta oamenii ca voi candida si mizez pe notorietate.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.