Sergiu Radu (foto) a fost transferat pentru sase luni la campioana VfB Stuttgart.

Golgheter la Energie Cottbus, turist pe la nationala Romaniei si tot mai mult rezerva la VfL Wolfsburg, Sergiu Radu are parte, la 30 de ani


Sergiu Radu (foto) a fost transferat pentru sase luni la campioana VfB Stuttgart.

Golgheter la Energie Cottbus, turist pe la nationala Romaniei si tot mai mult rezerva la VfL Wolfsburg, Sergiu Radu are parte, la 30 de ani, de un final de sezon exceptional in Germania. VfB Stuttgart, campioana en titre din Bundesliga, l-a imprumutat pe Schija cu 500.000 de euro pina la finalul sezonului, obiectivul fiind calificarea in Liga Campionilor, desi echipa lui Ciprian Marica ocupa momentan abia pozitia a opta. Contractul prin care Radu va fi imprumutat la VfB Stuttgart va contine si o optiune de cumparare. In acest sezon, internationalul nostru a reusit doua goluri pentru Wolfsburg, in conditiile in care nu a prins decit patru meciuri ca titular.

Ogararu si Mitea trebuie sa-si faca alte planuri de sarbatori, dupa ce greva politistilor a dat peste cap calendarul fotbalului in Olanda. Duminica, Ajax urma sa joace derby-ul cu PSV Eindhoven, dar lipsa fortelor de ordine l-a determinat pe primarul din Amsterdam sa ceara aminarea meciului. In Franta, Niculae si Tamas au asistat neputinciosi la infringerea formatiei lor, Auxerre, cu scor de neprezentare, 0-3, in meciul cu Valenciennes.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.