Prioritati. Cantareata sustine ca intai de toate este mama, iar pentru ea, in momentul de fata, cariera nu exista Artista s-a dedicat in totalitate fiului sau, Bogdan. Desi pe vremea cand era insarcinata declara sus si tare ca nu va dura mult pana c
Prioritati. Cantareata sustine ca intai de toate este mama, iar pentru ea, in momentul de fata, cariera nu exista Artista s-a dedicat in totalitate fiului sau, Bogdan. Desi pe vremea cand era insarcinata declara sus si tare ca nu va dura mult pana cand se va intoarce pe scena, la zece luni de cand a nascut, Sanda Ladosi nu are nici cel mai mic gand de revenire. "Cine spune ca poate fi si mama si artista in acelasi timp se minte frumos. Nu poti face sapte lucruri de-o data si sa-ti iasa si bine. Mi-am dorit foarte mult acest copil. Mi se pare firesc sa fie prioritatea mea. Asa ca, in acest moment, pentru mine, cariera nu exista", ne-a declarat Sanda. Asta nu inseamna, insa, ca in tot acest interval nu a primit nicio propunere pentru a-si reincepe activitatea. "Am fost chemata la mai multe spectacole. Multi m-au vrut inapoi pe scena, insa nu m-am simtit in stare sa fac acest pas. Oferte au venit si din partea televiziunilor, dar nici astea nu m-au tentat atat de mult, incat sa renunt la linistea caminului", marturiseste cantareata. Cea mai concreta discutie a avut-o cu cei de la Antena 1, care i-au propus sa modereze un format pentru Euforia TV. Insa, pentru ca asta ar fi presupus sa stea ore bune departe de Bogdan, artista a refuzat fara sa stea prea mult pe ganduri. Continua lupta cu conducerea aeroportului Baneasa Sanda Ladosi nu a renuntat la ideea de a-si face dreptate in razboiul cu conducerea aeroportului Baneasa. Avioanele de mari dimensiuni ale firmelor low-cost introduse in urma cu doi ani in grafic, ii pun in pericol rezistenta casei. "Impreuna cu vecinii mei vom angaja o firma specializata in masuratori, care sa stabileasca pagubele si in functie de rezultat vom merge mai departe. Nu vrem decat sa scapam de aceste avioane mari", sustine Sanda.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.