Retailerul german de incaltaminte Salamander, care incearca sa-si consolideze pozitia pe segmentul produselor din piele, vrea afaceri si in Romania, Croatia si Bulgaria. In timp ce cauta locatii  pentru magazinele sale in orase din Austria si Eu
Retailerul german de incaltaminte Salamander, care incearca sa-si consolideze pozitia pe segmentul produselor din piele, vrea afaceri si in Romania, Croatia si Bulgaria. In timp ce cauta locatii pentru magazinele sale in orase din Austria si Europa Centrala si de Est, compania isi stabileste planul de atac, relateaza publicatia bulgara Dnevnik. Retailerul a fost preluat in aprilie 2005 de grupul germano-chinez EganaGoldpfeil, din sectorul ceasurilor si al bijuteriilor. Compania are filiale in Germania, Franta, Austria, Polonia, Ungaria, Cehia si Rusia. Firma comercializeaza pantofi, genti si accesorii, atat sub numele de Salamander, cat si sub alte branduri de top de pe piata. De curand, un alt mare retailer international, producatorul elvetian de incaltaminte Bally, a inaugurat la Bucuresti primul sau magazin din tara. In Romania mai activeaza pe acest segment Otter Distribution, Humanic si Deichmann, Leder & Schuh International AG etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.