Printre principalele evenimente care au marcat evolutia firmei Adesgo, companie infiintata in 1926, au fost: ciorapii din fire sintetice, in 1953; ciorapii fara cusatura, in 1960; ciorapii pantalon cu desene jacquard, in 1970; ciorapii cu fire elasto
Printre principalele evenimente care au marcat evolutia firmei Adesgo, companie infiintata in 1926, au fost: ciorapii din fire sintetice, in 1953; ciorapii fara cusatura, in 1960; ciorapii pantalon cu desene jacquard, in 1970; ciorapii cu fire elastomer-lycra, 1993; ciorapii pantalon lycra 3D, in 1996. La ora actuala., Adesgo este cel mai mare producator de ciorapi pantalon, ciorapi, sosete din fire poliamidice si lycra, pentru femei si copii din Romania, capacitatea de productie fiind de peste 23 milioane perechi de ciorapi/an. Diamond contine o mare varietate de produse, pentru fiecare nevoie a femeii existand un tip de ciorap. Classic este un ciorap pantalon fin, special conceput pentru a pune in valoare frumusetea picioarelor, continutul de lycra si usoara compresie asupra picioarelor favorizand fluxul sangvin si diminuand oboseala acestora. Fashion este un ciorap elegant si comod, usor de asortat oricarei tinute de zi. Star, asa cum ii spune si numele, este un ciorap fin cu banda adeziva dantelata, special creat pentru ocazii speciale... si nu numai. Un ciorap pantalon gros, comod si rezistent, Opaque, se asorteazaa cu succes oricarei tinute de zi. Illusion este un ciorap fin, de vara, vaporos si... aproape invizibil, in timp ce Brilliant este un ciorap pantalon fin, lucios, ideal pentru orice tinuta. Dynamic reprezinta o marca de sosete fine, practice si comode, iar Active reprezinta sosete fine. Seduction reprezinta ciorapul pantalon cu model plasa, acest tip de model conferind piciorului senzualitate si eleganta. Ministar ste un ciorap pantalon cu model, pentru copii. Se intinde perfect pe picior, este rezistent si confortabil gratie firelor lycra utilizate. La editia de toamna a Targului Modexpo, Adesgo a prezentat o colectie completa, in nuante variate, cu fineti cuprinse intre 11 si 70 DEN, special conceputa pentru a pune in valoare frumusetea picioarelor.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.