Antrenorul giulestean a declarat ca Rapid a obtinut "o victorie mare" in meciul din deplasare cu Gloria Bistrita, scor 2-1, deoarece echipa pregatita de Ioan Ovidiu Sabau este una puternica pe propriul teren. "Aici, la Bistrita, se castiga greu, d
Antrenorul giulestean a declarat ca Rapid a obtinut "o victorie mare" in meciul din deplasare cu Gloria Bistrita, scor 2-1, deoarece echipa pregatita de Ioan Ovidiu Sabau este una puternica pe propriul teren. "Aici, la Bistrita, se castiga greu, de aceea este o victorie mare. Am avut si sansa, un inceput de repriza a doua foarte bun, cand in minutul 10 aveam 2-0, si nu pot decat sa-mi felicit jucatorii. E important pentru noi sa castigam fiecare meci si ne dorim sa castigam campionatul. Nu e gata lupta pentru locul unu, campionatul se joaca", a spus "Puriul".
Rednic a precizat ca victoria de la Bistrita este cu atat mai meritata, cu cat a fost obtinuta pe un teren "pe care nu se poate juca fotbal". "Era greu sa stai pe picioare, dar sa mai joci fotbal? Jucatorii mei au nota 10 la echilibristica, pentru ca au castigat. Au schimbat trei perechi de ghete, poate le mai trebuiau patine. Se putea intampla orice in acest meci. Pe astfel de terenuri nu se poate juca fotbal. Noi jucam numai de dragul de a juca, pentru a termina cat mai repede campionatul. S-a intamplat anul trecut sa fie in aceasta perioada cald, dar sa joci in 15 decembrie... Miercuri, la Piatra Neamt o sa fie zapada. Aici a fost hochei, acolo o sa fie schi", a spus Rednic. In schimb, Ioan Ovidiu Sabau, antrenorul Gloriei, a declarat ca echipa sa ar fi meritat "cel putin un egal" in meciul cu Rapid. "Rezultatul este nedrept, am fi meritat cel putin un egal. In prima repriza am jucat mai bine, am avut initiativa, dar totusi am jucat cu o echipa foarte valoroasa. Ca joc, ar fi trebuit sa castigam. Rapid a avut doua ocazii si a inscris, inclusiv din 11 metri. Au facut diferenta pragmatismul, experienta lor si valoarea. Chiar daca am avut taria sa revenim si chiar daca ne-am creat cateva situatii periculoase, au fost mai buni decat noi", a spus Sabau, care a apreciat ca aspectul jocului a fost afectat de starea terenului, care a fost inghetat. "Normal, nu trebuia sa jucam pe un astfel de teren, dar conteaza mai putin acest lucru. Au trecut atatia ani si nu am reusit sa intelegem ca in aceasta perioada nu se poate juca fotbal", a precizat Sabau. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.