>> 300 de tineri vor putea beneficia de vacante de iarna in centrele de agrement oferite de Directia pentru tineret.
>> Dupa procesul de reamenajare, hotelul pentru tineret de la 2 Mai va intra in circuitul international. Dupa ce la inceput
>> 300 de tineri vor putea beneficia de vacante de iarna in centrele de agrement oferite de Directia pentru tineret.
>> Dupa procesul de reamenajare, hotelul pentru tineret de la 2 Mai va intra in circuitul international. Dupa ce la inceputul lunii decembrie Directia pentru tineret si-a premiat participantii printr-un eveniment intitulat "Balul voluntarilor", membrii institutiei au pornit intr-un alt proiect. In spiritul sarbatorilor de iarna, Directia pentru tineret desfasoara un program sub denumirea de "Pom de Craciun". In cadrul acestui proiect vor fi desfasurate o serie de actiuni pentru a-i ajuta pe tinerii nevoiasi. Sub sloganul "turism pentru tineri", conducerea directiei va oferi un sejur, in timpul vacantei de iarna, la Busteni, Sinaia sau in alte centre de agrement unui numar de 300 de tineri din judetul Constanta care nu isi permit sa plece in astfel de vacante. Un alt proiect in care Directia pentru tineret s-a implicat de curand este un parteneriat prin care vor acorda lunar, prin intermediul unui concurs, o serie de vacante gratuite tinerilor care vor participa. Competitia este relativ simpla si necesita atentie din partea concurentilor in legatura cu informatiile despre actiunile voluntarilor din cadrul directiei. "Pentru anul 2008 planurile sunt cu atat mai mari cu cat al doilea pavilion al centrului de agrement de la 2 Mai a fost reamenajat in totalitate dupa ce primul fusese restaurat in primavara. Reabilitatea centrului ofera acum conditii foarte bune, iar acest lucru speram sa permita intrarea centrului in circuitul international al hotelurilor pentru tineret", a declarat Claudiu Teliceanu, directorul Directiei pentru tineret.
>> Retrospectiva 2007
Una dintre achizitionarile Directiei pentru tineret este un autocar prin care institutia spera sa organizeze mai usor excursiile pe care le au in plan. Anul care se incheie este considerat unul plin de realizari intrucat actunile intreprinse au reusit sa acopere interesele unui numar cat mai mare de tineri. scoala de afaceri ce a durat o saptamana i-a invatat pe participanti cum isi pot dezvolta propria afacere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.