Dupa ce si-a prins fiul de 15 ani fumand marijuana, un canadian a vandut la licitatie cadoul de 90 de dolari pe care dorea sa i-l ofere tanarului de Craciun si a incasat nu mai putin de 9.100 de dolari. Vanzarea mult vanatului joc "Guitar


Dupa ce si-a prins fiul de 15 ani fumand marijuana, un canadian a vandut la licitatie cadoul de 90 de dolari pe care dorea sa i-l ofere tanarului de Craciun si a incasat nu mai putin de 9.100 de dolari. Vanzarea mult vanatului joc "Guitar Hero III" a avut loc pe cel mai cunoscut site de licitatii din lume aˆ’ eBay. Vanzatorul a precizat ca a cautat intens, timp de doua saptamani, acest joc Nintendo si ca atunci cand l-a gasit s-a simtit ca si cum daduse peste o comoara.   "Abia asteptam sa-i ofer acest cadou si sa-l vad cum se bucura. Dar, ieri, am venit de la munca si l-am gasit fumand marijuana cu doi amici", a povestit canadianul, un profesor care a dorit sa-si pastreze anonimatul. El a precizat ca s-a decis sa vanda jocul pentru a-si pedepsi fiul si pentru a-l face sa nu se mai drogheze. Intr-un final, noteaza site-ul Independent Online, jocul a fost cumparat cu 9.100 dolari de catre un colectionar australian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.