Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul declarat de Andrei Iucinu, a casat sentinta Tribunalului Bucuresti si a trimis in rejudecare procesul in care fiul fostului director al cotidianului „Adevarul“ contesta vanzarea ziarului catre om
Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul declarat de Andrei Iucinu, a casat sentinta Tribunalului Bucuresti si a trimis in rejudecare procesul in care fiul fostului director al cotidianului „Adevarul“ contesta vanzarea ziarului catre omul de afaceri Dinu Patriciu. „Noi contestam Hotararea AGA de la ziarul 'Adevarul>> care a avut ca efect vanzarea unei parti din actiuni catre Dinu Patriciu. Or, exista o hotarare judecatoreasca definitiva prin care se arata ca Andrei Iucinu este fiul lui Dumitru Tinu, iar actiunile acestuia din urma la ziar se impart in mod egal, si nu cum s-a facut“, a declarat ieri, pentru NewsIn, unul dintre avocatii lui Iucinu, Haralambie Voicilas.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.