Orice pantof are o poveste. El iti arata  statutul social al purtatorului, sexul, etnia, religia chiar. Madonna, vazand pantofii creati de Manolo Blahnik, o legenda in domeniu, a spus ca pantofii acestuia sunt la fel de grozavi precum sexul si d
Orice pantof are o poveste. El iti arata statutul social al purtatorului, sexul, etnia, religia chiar. Madonna, vazand pantofii creati de Manolo Blahnik, o legenda in domeniu, a spus ca pantofii acestuia sunt la fel de grozavi precum sexul si dureaza mai mult. Intrebat la un moment dat daca pantoful nu reste cumva un corset pentru picior, Manolo a raspuns: "Ba da, dar un corset pe care il adori!". Unii ar spune ca este doar un pantof! Raspunsul lui Manolo: "Da, doar un pantof, dar daca ii ofer femeii care il poarta o evadare, numai pentru cateva minute, daca ii aduce un strop de fericire cuiva, ei bine, atunci poate ca e ceva mai mult decat un simplu pantof.". Pantoful a starnit intotdeauna pasiuni si hobby-uri, creand adevarate probleme pentru colectionare. Traim intr-o perioada in care mai mult decat vestimentatia, accesoriile iti spun cine esti. Putem pune pe noi orice carpita si sa ne vina bine, dar daca pantofii nu arata impecabil nu sunt la moda si nu se asorteaza cu restul esti catalogat imediat de rau de socitatea in care te invarti si uneori chiar exclus. Dan Coma, nu numai un pasionat de frumos si de arhitectura pantofului, dar si un colectionar inrait de astfel de bijuterii, cum le considera el, stie mai bine decat oricine ce inseamna standarde de calitate pentru incaltaminte. Cel putin trei sferturi din cele 24 de ore, el sta... incaltat! Pentru el, pantoful trebuie sa fie nu numai un o constructie arhitecturala impresionanta, ci si extrem de confortabil. Ori de cate ori ii vei vizita atelierul, el iti va arata entuziasmat un pantof creat in Romania pe la inceputul secolului XX care are moliciunea si elasticitatea unei manusi. Poate de aceea vei vedea in atelierul sau pantofi din materiale alese cu mare grija, dar si cu o mare fantezie, Dan Coma fiind cu adevarat un artist in domeniu. Incepand de la piele simpla si pana la cea a unor pestii exotici, din care pe vremuri japonezii faceau armuri, Dan Coma prelucreaza totul cu grija si multa imaginatie, individualizand fiecare incaltaminte functie de personalitatea purtatoarei, a ocaziei destinate, si a stilului pe care aceasta il degaja. Balerini, botine, cizme, genti - de la cea mai mica poseta si pana la cochete genti de voiaj -, toate sunt in tendinte si la cele mai inalte standarde de calitate. Ca le doriti cat mai simple sau accesorizate cu cel mai neobisnuite accesorii, ele pot fi comandate fara teama ca ceva nu va fi asa cum doriti. Amintindu-va de basmul Cenusaresei si de dorinta, marturisita sau nu, a fiecarei femei de a-si gasi printul, un prim pas il putem face incaltand un Pantof Dan Coma.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.