Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a acuzat in termeni duri arbitrajul partidei pierdute in Banie cu Universitatea Craiova. „Si-a batut joc de noi. Fac 16 ore cu autocarul ca sa ni se intample asa ceva. Ambele goluri ale gazdelor au fos
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a acuzat in termeni duri arbitrajul partidei pierdute in Banie cu Universitatea Craiova. „Si-a batut joc de noi. Fac 16 ore cu autocarul ca sa ni se intample asa ceva. Ambele goluri ale gazdelor au fost marcate dupa faulturi la jucatorii mei, primul la Onut, al doilea la Mijin. Eliminarea a fost absurda. Chiar si observatorul meciului a recunoscut la final ca arbitrul a gresit. Trebuie sa facem ceva in iarna, sa aducem jucatori de top, pentru ca trebuie sa luptam impotriva tuturor. Avem de tras si cu echipele adverse, dar si cu arbitrii”, a spus tehnicianul iesean.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.