Reprezentantii liberal-democrati au criticat aparitia noii formatiuni politice PD-L.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, apreciaza, referindu-se la PD care se va comasa prin absorbtie cu PLD, ca este o premiera faptul ca un partid care a castiga
Reprezentantii liberal-democrati au criticat aparitia noii formatiuni politice PD-L.
Vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti, apreciaza, referindu-se la PD care se va comasa prin absorbtie cu PLD, ca este o premiera faptul ca un partid care a castigat alegerile dispare de pe scena politica de bunavoie, informeaza Mediafax.
"Sunt niste bizarerii incredibile, niste premiere mondiale. Este vorba despre o fuziune prin absorbtie in care cele doua partide dispar. O alta premiera: un partid cu doua doctrine. O astfel de strutocamila numai Valeriu Stoica putea nascoci", a comentat Hasotti.
"In prima etapa, va fi comasarea prin absorbtie a PLD in PD, dupa care PD, consecvent cum il stim si cu principiile, si cu denumirea, si cu simbolul electoral, si cu imnul, isi va schimba denumirea in PD-L. Se va petrece asa si nu altfel pentru ca posturile detinute in Parlament si eventual consilierii din intreaga tara sa nu isi piarda functiile si mandatele", a declarat Puiu Hasotti.
Nici discursul lui Atanasiu la Bistrita-Nasaud nu a fost lipsit de critici la adresa PD-L. "Cei care erau pana acum doua saptamani liberali, intr-o ora cat a stat de vorba Boc cu Stolojan, ascultandu-l pe Basescu, au creat cel mai mare partid politic din Romania, spun ei, adica partidul care-l asculta pe Traian Basescu. Pentru noi e foarte clar: planul Basescu de distrugere a PNL nu a reusit", a declarat acesta.
El a mai spus sambata, in deschiderea Conferintei judetene de alegeri a PNL, ca liberalii au toate atuurile pentru a aborda optimist alegerile locale de anul viitor. Liderul national-liberal va prezenta electoratului un program de guvernare pentru perioada 2008 - 2012, care va fi unul de "modernizare efectiva a Romaniei".
"E clar ca peste 65% dintre romani vad PNL pe culoarul de dreapta. Avem toate atuurile pentru a aborda optimist alegerile de anul viitor. Daca punem pe tapet toate programele Guvernului Tariceanu si realizarile si daca-i intrebam pe romani daca gasesc dublul banilor in buzunare decat in 2004, atunci misiunea noastra e usoara", a declarat Atanasiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.