In ciuda crizei prin care trece, Steaua a ramas o tinta atractiva pentru afaceristii dornici de imagine. Deputatul Nati Meir vrea sa preia formatia-fanion a fotbalului romanesc, fiind pregatit sa ofere o suma exorbitanta: 100 de milioane de euro!

In ciuda crizei prin care trece, Steaua a ramas o tinta atractiva pentru afaceristii dornici de imagine. Deputatul Nati Meir vrea sa preia formatia-fanion a fotbalului romanesc, fiind pregatit sa ofere o suma exorbitanta: 100 de milioane de euro! Astept doar un telefon de la prietenul meu, Gigi, pentru a incepe negocierile. Daca vrea, eu dau o suta de milioane de euro, normal, esalonat, si iau Steaua, a declarat Meir. Israelianul, care sustine ca ar urma sa mosteneasca nu mai putin de doua miliarde de dolari, il are in spate pe afaceristul Dinu Patriciu. Mogulul petrolului romanesc si-a construit un adevarat imperiu media si vrea sa achizitioneze un mare club de fotbal. Surse din anturajul lui Nati Meir sustin ca mostenirea acestuia ar fi de fapt bani din conturile secrete ale lui Patriciu, israelianul fiind un paravan. Vreau sa iau Steaua, pentru ca, in politica, daca vrei sa ai succes, trebuie sa ai si o echipa de fotbal. Cu Copos nu m-am inteles, ca nu poti face nimic cu el, dar cu prietenul meu, Gigi, se poate totul, a conchis Nati Meir. Becali nu vrea insa sa scape Steaua din maini. Steaua va ramane familiei mele si dupa ce voi muri. Nu vand nimic, a spus Gigi, care, acum doi ani, cerea pe Steaua 20 de milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.