Dupa ce in luna octombrie Noul Fiat Scudo a fost ales Van of the Year 2008, AutoItalia Group si-a extins gama de vehicule comerciale cu o noua versiune a modelului premiat: Scudo Panorama Executive. Proiectat pentru a raspunde unor cereri specif
Dupa ce in luna octombrie Noul Fiat Scudo a fost ales Van of the Year 2008, AutoItalia Group si-a extins gama de vehicule comerciale cu o noua versiune a modelului premiat: Scudo Panorama Executive. Proiectat pentru a raspunde unor cereri specifice ale pietei de profil, Scudo Panorama Executive propune o noua abordare a conceptului de vehicul comercial axata, in primul rand, pe ideile de spatiu, confort si stil. Scudo Panorama Executive este, deopotriva, un vehicul dedicat timpului liber, calatoriilor de orice fel, dar si diverselor tipuri de afaceri ce presupun transportul de persoane la standarde cat mai ridicate, similare celor ale autoturismelor. In acest sens, noul Scudo Panorama Executive dispune de 5 pana la 9 locuri si de o capacitate a compartimentului de bagaje de 770 de litri (cu 200 de litri mai mult decat in cazul altor MPV-uri). Usor de condus si de parcat, Scudo Panorama Executive atrage atentia si prin interiorul atent finisat, prin calitatea materialelor si confortul pe care il asigura pasagerilor, mizand pe dotari standard ce fac in mod net diferenta in acest segment: aer conditionat automat, radio CD cu comenzi pe volan, ABS±EBD, airbag sofer si pasager, Cruise Control, capac mobil portbagaj, usa laterala culisanta dreapta vitrata, etc. De asemenea, Scudo Panorama Executive este echipat, in exclusivitate, cu un propulsor Multijet de 2.0 litri si 136 CP, apreciat in mod deosebit pentru performantele sale si pentru consumul redus de combustibil. In Romania, Fiat Professional este in prezent numarul "1" in ierarhia vanzarilor de vehicule comerciale contiuand astfel deja o traditie a marcii, Fiat dominand aceasta piata timp de 7 ani (1997-2001 si 2003-2004) si fiind de 5 ani lider cu Doblo Cargo in segmentul 1B, cu o cota de piata record de 47%.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.