Fostul director de la Juventus este banuit ca a continuat sa influenteze meciuri si dupa scandalul care a zguduit fotbalul italian. Luciano Moggi a ajuns din nou la masa cu procurorii, fiind audiat simbata, la Napoli, pentru noi acuz


Fostul director de la Juventus este banuit ca a continuat sa influenteze meciuri si dupa scandalul care a zguduit fotbalul italian. Luciano Moggi a ajuns din nou la masa cu procurorii, fiind audiat simbata, la Napoli, pentru noi acuzatii in scandalul de coruptie care a zguduit fotbalul italian in urma cu un an. Fostul director al clubului Juventus este acuzat, pe baza unor convorbiri interceptate intre martie 2006 si februarie 2007, ca inca are influenta in fotbalul italian. In plus, Comitetul National Olimpic Italian (CONI), Federatia Italiana de Fotbal (FIGC), Liga cluburilor profesioniste (Lega Calcio), postul public de televiziune Rai si mai multe cluburi, intre care Atalanta, Brescia, Lecce, Udinese si Salernitana, au depus cereri de a se constitui in parti civile la procesul declansat dupa vasta ancheta din fotbalul italian. Moggi a fost deja suspendat cinci ani, fiind acuzat, alaturi de alte 37 de persoane, de frauda. (V.D.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.