Patronul Craiovei l-a ironizat pe antrenorul Politehnicii Iasi, dupa ce acesta din urma a acuzat arbitrajul brigazii conduse de Istvan Kovacs la meciul de sambata, castigat de olteni cu 2-1. "Cine acuza arbitrajul? Popa prostul? A, Popa de la Iasi
Patronul Craiovei l-a ironizat pe antrenorul Politehnicii Iasi, dupa ce acesta din urma a acuzat arbitrajul brigazii conduse de Istvan Kovacs la meciul de sambata, castigat de olteni cu 2-1. "Cine acuza arbitrajul? Popa prostul? A, Popa de la Iasi! As fi avut multe de spus despre arbitraj, insa sunt fericit pentru aceasta victorie care a venit destul de greu. Totusi, a fost in nota ultimelor arbitraje pe care le-am avut, cand nu ni s-au acordat penalty-uri clare sau impotriva noastra au fost date unele prea usor", a spus Mititelu.
Ionut Popa s-a aratat nemultumit de arbitrajul brigazii conduse de Kovacs si a calificat drept "hilara" decizia de a-l elimina pe C. Milea, in prelungirile primei reprize. "A fost un meci influentat de decizia lui Kovacs. Cred ca, daca am fi jucat in efectiv complet, niciodata Craiova nu ne dadea gol. In prima repriza ne-am aparat extraordinar si am avut si ocazii", a spus Popa. Tehnicianul iesean a mentionat ca decizia lui Kovacs de a-l elimina pe C. Milea in minutul 45+1, pentru ca nu a respectat distanta regulamentara la o lovitura libera, a fost una "hilara" si considera ca arbitrul "si-a batut joc" de echipa sa. "A fost o eliminare hilara la Milea. Nu se poate ca jucatorul meu sa fie intors cu spatele, craioveanul sa dea cu mingea in el si el sa primeasca al doilea galben. In plus, la al doilea gol al Craiovei cred ca a fost fault la Mijin. Nu se poate sa vii 16 ore pe drum si sa-si bata un arbitru joc de tine", a punctat Popa. In replica, antrenorul italian al Universitatii, Nicolo Napoli, considera ca echipa a marcat un gol valabil in minutul 69, cand reusita lui Dananae a fost, insa, anulata, pe motiv de ofsaid. El a apreciat ca C. Milea ar fi trebuit sa fie eliminat inca din minutul 16, cand l-a faultat dur pe Saceanu, care a ajuns la spital. "Nu inteleg de ce Popa acuza arbitrajul. Si noi am avut un gol perfect valabil anulat. Ba, chiar cred ca s-ar fi impus eliminare directa la Milea", a spus Napoli, care a adaugat ca Saceanu, care era suspect de fractura la piciorul drept, a suferit doar o entorsa mai puternica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.