Potrivit politistilor vasluieni, o persoana din cele 13 care se aflau in microbuz a fost grav ranita, iar altele au suferit mai multe contuzii. Maria G., in varsta de 57 de ani, a fost internata la Spitalul Municipal Husi, cu diagnosticul de traumati
Potrivit politistilor vasluieni, o persoana din cele 13 care se aflau in microbuz a fost grav ranita, iar altele au suferit mai multe contuzii. Maria G., in varsta de 57 de ani, a fost internata la Spitalul Municipal Husi, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral, plaga frontala. Accidentul a avut loc din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum de catre soferul microbuzului. Potrivit Mediafax, neglijand faptul ca partea carosabila era acoperita cu gheata, acesta nu a redus viteza intr-o curba periculoasa si, dupa ce a franat brusc, a derapat si s-a rasturnat in afara drumului, pe sensul opus de mers. "Cu exceptia femeii, care a ajuns in stare grava la spital, ceilalti pasageri se pot considera norocosi, ei alegandu-se doar cu unele contuzii, fara a necesita spitalizarea. Este un accident care s-a produs din cauza inconstientei soferului si a conditiilor de iarna in care se circula in judetul Vaslui", a declarat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. Microbuzul implicat in accident efectua o cursa regulata de transport persoane intre Chisinau si Bucuresti, majoritatea calatorilor fiind din Republica Moldova. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.