Noul Define a Lash de la Maybelline New York are o formula usoara si un sistem incorporat care dozeaza exact cantitatea de produs pentru a nu incarca genele. Acum, vei putea avea gene mai senzuale: periuta flexibila brevetata ia forma genelor si le a
Noul Define a Lash de la Maybelline New York are o formula usoara si un sistem incorporat care dozeaza exact cantitatea de produs pentru a nu incarca genele. Acum, vei putea avea gene mai senzuale: periuta flexibila brevetata ia forma genelor si le accentueaza, separandu-le una cate una. Rezultatul: gene perfect definite. "Periuta flexibila ia forma genelor, iar sistemul incorporat pentru dozare exacta asigura cantitatea suficienta de mascara necesara aplicarii, indepartand excesul. Pentru rezultate bune, incepeti aplicarea de la genele exterioare pana la cele dinspre coltul intern al ochiului, pornind de la radacina spre varf, cu miscari usoare, fara a astepta ca mascara sa se usuce intre aplicari", ne spune Diana Stancu, make-up artist May-belline New York.



Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.